Städdag, 8 maj 2021

Lördag 8 maj kl 10.00 är det dags för vårens gemensamma städdag, som är obligatorisk för samtliga medlemmar.

OBS!  Ni som känner att ni inte kan vara med pga. rådande omständigheter med Covid 19 kan skriva upp er på en lista med göromål som kommer att finnas i tvättstugan. Listan kommer sättas upp senast den 1a maj. Dessa göromål kan utföras när det passar er före 6e maj 2021

Under helgen 7-9 maj kommer en container att stå på gården utanför port 33. Denna får användas av alla boende i föreningen för att slänga grovsopor från hushållet och trädgården. Observera dock att inga elektriska produkter eller kemikalier får slängas i containern.

Anledningen till att vi träffas två gånger per år för att tillsammans hålla ordning och städa upp på vår gård, är att slippa anlita någon extern firma för denna skötsel. På så sätt sparar vi gemensamma pengar och slipper höja våra månadsavgifter av denna orsak. Dessutom är det ett trevligt tillfälle att träffa och lära känna sina grannar samt att själv vara med och påverka hur vår gård skall skötas och se ut. I vår har vi flera nya medlemmar som vi ser fram emot att träffa!

Som vanligt avslutar vi städdagen med gemensam korvgrillning i föreningens regi.

M v h
Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *